Drevený hoblík hladík PREMIUM sa používa na prvotné opracovanie hrubo rezaných fošní a dosiek, alebo ako následný krok po opracovaní hobľovanej plochy hrubovacím hoblíkom uberákom.
Pri výrobe je dbané na spracovanie sedla noža a dlabu tela hoblíka, ktoré je koncipované tak, aby ústa hoblíka neboli pri práci zahlcované hoblinami. Vďaka úzkemu tvaru úst nedochádza ani k vyštipovaniu a vylamovaniu hobľovaného materiálu. Pri výrobe hoblíka hladíka PREMIUM je dbané predovšetkým na kvalitu spracovania, ergonómiu a príjemné držanie hoblíka.
Hoblík sa aj pri dlhodobej niekoľkohodinovej práci výborne drží a „netlačí“ do ruky. Hoblík hladík PREMIUM je vybavený nastaviteľným mechanizmom noža, ktorý umožní rýchle a presné nastavenie noža, ktoré zvládne aj menej skúsený používateľ. Nôž hoblíka hladíka je uložený pod uhlom 45 ° voči hobľovanej ploche.
Variant P/P dodávame s nožom PROFI:
Kvalita noža: legovaná nástrojová oceľ, prvotriedna stálosť ostria, kalené a popustené na 60 HRC
Antikorózne ošetrenie noža: nôž olejovaný a hermeticky zabalený do fólie
Pri výrobe je dbané na spracovanie sedla noža a dlabu tela hoblíka, ktoré je koncipované tak, aby ústa hoblíka neboli pri práci zahlcované hoblinami. Vďaka úzkemu tvaru úst nedochádza ani k vyštipovaniu a vylamovaniu hobľovaného materiálu. Pri výrobe hoblíka hladíka PREMIUM je dbané predovšetkým na kvalitu spracovania, ergonómiu a príjemné držanie hoblíka.
Hoblík sa aj pri dlhodobej niekoľkohodinovej práci výborne drží a „netlačí“ do ruky. Hoblík hladík PREMIUM je vybavený nastaviteľným mechanizmom noža, ktorý umožní rýchle a presné nastavenie noža, ktoré zvládne aj menej skúsený používateľ. Nôž hoblíka hladíka je uložený pod uhlom 45 ° voči hobľovanej ploche.
Variant P/P dodávame s nožom PROFI:
Kvalita noža: legovaná nástrojová oceľ, prvotriedna stálosť ostria, kalené a popustené na 60 HRC
Antikorózne ošetrenie noža: nôž olejovaný a hermeticky zabalený do fólie
Kategória: | Ručné hoblíky |
---|---|
Hmotnosť: | 0.84 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár